Dec 21, 2011

DIY Christmas Tree and Spiced Honey Ponche Recipe

An easy and fun handmade decoration.

What you need:
-Felt scraps
-Thin wire, approximately 10 inches (25.4cm)
-Yarn
-Wire cutters or heavy-duty scissors
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Una decoración hecha a mano fácil y divertida.

Lo que usted necesita:
-Retazos de fieltro
-Alambre delgado, aproximadamente 10 pulgadas (25,4 cm)
-Estambre
-Tijeras filosas
 
 
 
What you do:
1. Draw circles in the felt (3 different sizes)
2. Cut the felt into circles (4 circles of each size)
3. Bend your wire at one end, and slip the felt onto the wire by poking a hole through the center. Begin with largest circles first, and work your way up to the top, using smaller circles as you go.
4. Wrap a pom pom, bead or wood star at the top, and bend the wire around.
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Lo que hay que hacer:
1. Dibujar círculos en el fieltro (3 tamaños diferentes)
2. Cortar el fieltro en círculos (4 círculos de cada tamaño)
3. Doble el alambre en un extremo, y deslice los círculos por el alambre tratando de hacer el agujero en el centro. Comience con círculos más grandes primero, y así sucesivamente, con círculos más pequeños a medida que avanza.
4. Termine con un pom pom o una estrella de madera en la parte superior, y doble el alambre alrededor.
 
 
and a little Christmas tree it's done!
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y un lindo arbolito de Navidad esta listo!
 
are you craving a sweet drink?
Well I have an easy recipe for you!

SPICED HONEY PONCHE
Serves 4

Ingredients:

5 tbsp honey
2 lemons
1 piece ginger root, small
½ cup white rum
½ cup dark rum
½ cup velvet falernum (ingredients and instructions below)
½ cup soda water
Orange peel, for garnish

* For the velvet falernum:
8 almonds
1 piece ginger root, small
2 limes
3-4 drops vanilla
1 pinch cinnamon

Preparation:
Juice lemons with a lemon squeezer or in a juicer. Peel the ginger root, chop into small pieces, add the lemon juice and place into a juicer (if you do not have a lemon squeezer or juicer, slice the lemons in half and squeeze the juice out into a bowl. Add the ginger pieces and press down firmly with a spoon). Strain and pour into a separate mixing bowl (you can reduce the spiciness by adding 1 part water and 1 tsp honey until you reach the desired spiciness). Add remaining ingredients and velvet falernum. Stir. Add ice and serve.
* For the velvet falernum:
Crush the almonds. Juice ginger with lime juice (follow same procees as above). Add drops of vanilla extract and cinnamon. Once all of the ingredients are ready, pour mix into a blender on low to high speed. Strain. Store in the refrigerator.
...................and enjoy!


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se les antoja una bebida dulce?
Bueno, tengo una receta fácil para ustedes!

SPICED HONEY PONCHE
Para 4 personas

Ingredientes:

5 cucharadas de miel
2 limones
Un pedazo de raíz de jengibre
½ taza de ron blanco
½ taza de ron oscuro
½ taza de falernum terciopelo ( ingredientes e instrucciones más abajo)
½ taza de agua mineral
Cáscara de naranja, para adornar

* Para el falernum terciopelo:
8 almendras
Un pedazo de raíz de jengibre
2 limones
3-4 gotas de vainilla
1 pizca de canela

Preparación:
Exprimir bien los limones. Pelar la raíz de jengibre y cortar en trozos pequeños, añadir el jugo de limón y colocar en una licuadora (si usted no tiene un exprimidor o juguera, corta el limón por la mitad y exprimir el jugo en un tazón. Añadir los trozos de jengibre y presione firmemente con una cuchara). Colar y verter en un recipiente aparte y mezclar (puede reducir el picor mediante la adición de 1 parte de agua y 1 cucharadita de miel hasta que llegue el picante deseado). Agregar los ingredientes restantes y falernum terciopelo. Revuelva. Agregar hielo y servir.
* Para el falernum terciopelo:
Machacar las almendras. Jugo de jengibre con jugo de limón (proceso igual al anterior). Añadiendo unas gotas de extracto de vainilla y la canela. Una vez que todos los ingredientes están listos, vierte la mezcla en una licuadora. Guarde en el refrigerador.
................ y disfrute!
 
The recipe is sponsored by National Honey Board (no compensation was given)
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La receta es patrocinada por national Honey Board (ninguna compensación fue otorgada)

4 comments:

  1. I love your little christmas tree and the photo you've made of it, happy holidays dear Citlalli, xx

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  2. Great idea! I can't wait to make it :)

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  3. That is too cute!! I have to make this!! Feliz Navidad!!

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Hello,
Thank you for leaving a comment, I really appreciate it!
Love :)
color land