Oct 25, 2011

FALL TREATS (Turron) / (Nougat Candy)

Hello there!
Today I will share with you a sweet recipe to cook a delicious nougat,
just follow this easy steps!
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Hola!
El dia de hoy voy a compartir con ustedes una dulce receta para cocinar un rico turron, solo sigan estas faciles instrucciones!

***Photo Credit (National Honey Board)

Almond / Hazelnut Nougat

24 pieces

Ingredients

1 cup honey
1 ½ cups almonds (toasted and cooled)
1 ½ cups hazelnut (toasted and cooled)
5 egg whites
1 ½ cups sugar

Preparation

1. Blend the almonds and hazelnuts in a food processor until a paste forms. Set aside.

2. Place egg whites in a stand or hand mixer with the whisk attachment and whisk until medium peaks form. Mix the whipped egg whites with the nut paste until well blended.

3. Place the honey and sugar in a medium-sized sauce pot and bring to a boil.
Add the nut-egg white paste and cook over low-medium heat for about 12 minutes, constantly stirring until the mixture thickens and begins to brown just a bit.

4. Pour the mix onto a lightly greased 12" x 17" pan sheet and chill. Once chilled, cut into 24 pieces. Roll the pieces in hand to create cylindrical shape, then wrap in cellophane or simply store as is.
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Turrón de Avellana y Almendra

24 piezas

Ingredientes

1 taza de miel
1 ½ taza de almendras (tostadas y frías)
1 ½ taza de avellanas (tostadas y frías)
5 claras de huevo
1 ½ taza de azúcar

Preparación

1. Mezcla las almendras y las avellanas en un procesador de alimentos hasta formar una pasta. Aparta.

2. Coloca las claras de huevo en una batidora fija o de mano con el accesorio para batir y bate hasta que se formen picos medianos. Mezcla las claras de huevo con la pasta de nueces hasta integrar bien.

3. Coloca la miel y el azúcar en una cacerola mediana y deja hervir. Agrega la pasta de nueces- claras de huevo y cocina a fuego bajo-medio durante unos 12 minutos, siempre revolviendo hasta que la mezcla adquiera una consistencia espesa y comience a dorarse un poco.

4. Vacía la mezcla en una charola de 12" x 17" ligeramente engrasada y dejar enfriar. Una vez frío, corta en 24 piezas. Enrolla las piezas con la mano para darles una forma cilíndrica y luego envuélvelas en papel celofán o simplemente almacénalas.



Definetely I'll try this treat with some coffe for this cold afternoon!
***no compensation of any kind was given for this post, just want to share this yummy and healthy recipe***
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Definitivamente voy a tratar este dulce con un rico cafe para esta tarde de frio!
***ningun tipo de compensacion se dio por este post, solo quize compartir esta deliciosa y saludable receta con ustedes***

2 comments:

Hello,
Thank you for leaving a comment, I really appreciate it!
Love :)
color land